Laddar...

FusionMed Ice

FusionMed Ice

- Multimaskin för hud, fett- & cellulitbehandling

Med Nya FusionMed Ice kan du erbjuda hudåtstramning, fettreducering, anti-rynk och cellulitbehandlingar med perfekt resultat.

Icke-kirurgisk hudåtstramning, behandling mot rynkor, fettreducering och cellulitbehandling. Behandling med FusionMed Ice ger dig en naturlig möjlighet att vrida tillbaka klockan på åldrande hud. FusionMed Ice bygger på den allra senaste tekniken for behandling av ansikte och kropp eftersom den kan behandla både slapp hud och fettdepåer. Dessutom kan alla sorters hudtyper behandlas. FusionMed Ice värmer upp underhuden med hjälp av radiovågor samtidigt som epidermis skyddas från överhettning med nedkyld luft samt med inbyggd elektronisk kylning i kontaktrplattan som ligger mellan hud och applikator. Uppvärmningen av dermis ger en omedelbar kontraktion av kollagenet i huden, samtidigt som huden inom loppet av 2 - 6 månader förstärker befintliga kollagentrådar samt stimulerar till nyproduktion av kollagen. Resultat är en fastare och ungdomligare hy med mindre rynkor.

FusioMed Ice är en kompakt multifunktionell maskin som ger effektiv behandling av rynkor, ansiktsbehandling och kropps hud slapphet, akne och förstorade porer, lokaliserat fett och celluliter, både ödematös och fibro-sklerotisk, och det är också oerhört effektiva i behandling före och efter fettsugning.

Logga in

Skapa konto