Laddar...

Genesis XL - Snabbast & bäst på hårborttagning.

GENESIS XL 810 nm diodlaser

- Snabbaste diodlasern i världen samt billig i drift

Optimal permanent hårborttagning med 800W.

GENESIS XL DiodLaser är snabbast och starkast på marknaden och har dubbel kylning vilket ger minimal brännrisk.

Genesis XL 810 nm DiodLaser - Otroligt snabb, effektiv och säker diodlaser

Permanent borttagning av hår på olika kroppsdelar är inte bara en trend utan en nödvändighet för moderna män och kvinnor . Som svar på den ständigt ökande efterfrågan för att ta bort oönskat hår på någon kroppsdel har lasertekniken förbättrats kontinuerligt för att uppnå bättre effektivitet och samtidigt vara säker, snabb och behaglig för patienten. Genesis XL Diod laser uppfyller dessa krav, och är utformad från början för en optimal hårborttagning med oöverträffad säkerhet och effektivitet och enkel användning.

Till skillnad från andra diodlasrar på marknaden använder Genesis XL en mycket speciell patenterad pulsteknik, vilket ger en bättre effekt på hårborttagning, och mycket mindre smärta för patienten. Genesis XL Diodlaser 810 nm har ett stort prisma på hela 15 x 15 mm gör att en rygg kan göras på endast 10 – 15 minuter och hela ben på endast 20 minuter.

Den dubbla kylningen gör att man kan använda mycket höga energier utan att bränna kunden vilket också gör att hårborttagningen blir extremt effektiv.

Lasermodulen kommer från Coherent (USA)

Vi erbjuder hela 2 års garanti på maskinen

Logga in

Skapa konto