top of page
Aura-Mask_600x900.jpg
AURA MASK 120 ml 

BESKRIVNING

 

Aura Mask

  • Lugnade ansiktsmask

 

En mask för hud som är irriterad, känns stram och uttorkad. Den är rik på naturliga oljor som återställer PH balansen i huden.

 

Ger en lugnande, antiinflammatorisk verkan, samtidigt som den verkar antoxidant. Hjälper mot överkänslighet och rodnad. Formulan bildar en naturlig hinna utanpå huden för att skydda mot stress och yttre påverkan.

 

Rekommenderas för:
Alla hudtyper men speciellt för irriterad, trött och överkänslig hud.

HUR ANVÄNDER JAG PRODUKTEN ?

 

Rengör ansiktet med vatten och två eller tre pumpar Aura Active Cleanser. Torka torrt och applicera ett tunt lager av masken och massera jämnt och försiktigt. Låt den verka i 10/15 minuter och ta bort den med ljummet vatten och mjuka handdukar.

Rekommenderas 1–2 gånger i veckan.

NYCKELINGREDIENSER :

  • Allantoin: Aktivt ämne i vallörtsrot, Allantoin är en lugnande och mjukgörande ingrediens som är särskilt bra för känslig hy.

  • Panthenol: så kallad Pro-vitamin B5, har en återfuktande och lugnande effekt på huden. Den hjälper till att skydda huden mot irritation och eventuell rodnad.

 

ALLA INGREDIENSER :

Aqua, Cetearyl Alcohol, Diisostearyl Malate, Cl 77891 (nano), Xanthan Gum, Ceteareth-12, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Glycerrhetincic Acid, Allantoin, Menthyl Lactate, Aloe Barbadensis Gel, Disodium EDTA, Bisabolo. Alpha-Glucan Oligosaccharide, Sodium, Dextran Sulfate, Phenoxethanol. Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, PEG-40 Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium, Dehydroacetate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Parfum.

bottom of page