top of page
Interactive-Hyaluronate-Water_600x900.jp
INTERACTIVE HYALURONATE WATER SPRAY 200 ml

BESKRIVNING

Hyaluronate Water Spray

Rejuve Hyaluronate Water är en pH-balanserad toner som används efter din rengöring, för att återställa hudens PH- värde, ger fukt och lugnar en stram hud. Passar även bra att använda efter du applicerat dina produkter för att maximera effekten och binda fukten i huden. Du kan använda den när som helst under dagen för återfuktning. Rik på naturlig hyaluronsyra som verkar djupt återfuktande. Passar alla hudtyper.

  • En ”must have” produkt som passar alla!

  • Fuktgivande toner och setting spray

  • Hyaluronsyra – Binder vatten och återfuktar huden. Förhindrar bildning av rynkor och ser till att huden förblir smidig.

  • Sodium Hyaluronate – En vattenbindande ingrediens som hjälper till att hålla vatten i hudvävnaden och fyller utrymmen mellan hudstrukturer, såsom kollagen och elastin.

  • Magnesiumsulfat – Upprätthåller kollagens- och elastasenzymer vid optimala aktivitetsnivåer som är nödvändiga för reparation av vävnadsskador.

HUR ANVÄNDER JAG PRODUKTEN ?

Använd efter din rengöring, spraya med ca en armlängds avstånd och följ upp med bomullspads för att få bort de sista resterna av smink och smuts. Spraya sedan ett lager till lägg därefter på dina hudvårdsprodukter som serum och fuktighetskräm. För maximal effekt kan du lägga på ett lager till efter dina krämer.

För mycket känslig hud kan du använda Hyalorante Water istället för kranvatten.

Använd morgon och kväll och spraya även på under dagen när du sitter framför datorn och huden känns torr. Passar även perfekt som en setting spray efter makeup, gör så att ditt smink sitter bättre under dagen.

INGREDIENSER :

Aqua, natriumhyaluronat, natriumklorid, kalciumklorid, kaliumfosfat, dinatriumfosfat, magnesiumsulfat, natriumbikarbonat, natriumborat.

bottom of page