top of page
Interactive-Hyper-Peel_600x900.jpg
INTERACTIVE HYPERPEEL 75 ml

BESKRIVNING

Hyper Peel

Hyper Peel är en AHA peeling som effektivt kombinerar mekanisk peeling bestående av Mikrokristaller tillsammans med enzympeeling bestående av mandelsyra och glykolsyra.

 

En effektiv peeling för en strålande och ren hud. Regelbundet avlägsnande av döda hudceller gör hudens yta jämn, slät och lystergivande, rengör porerna på djupet samtidigt som den förbättrar och stärker kollagenproduktionen, vilket resulterar i färre rynkor och mer spänst.

Rejuve Hyper Peel är har genomgått omfattande tester för dess effektivitet och säkerhet och behandlar och behandlar solskador, pigmentering, akne, tilltäppta porer och fet hud.

Dess huvudingrediens – mandelsyra används för säker ytlig exfoliering. Mandelsyra är en mild AHA syra som tränger igenom huden långsamt och är lämplig för alla hudtyper.

  • AHA baserad peeling

  • Innehåller mandelsyra och exfolierande kristaller

  • Tar bort döda hudceller

  • Löser upp igentäppta porer

  • Gör huden jämn och slät

  • Perfekt för problem med hyperpigmentering, akne och fet hud

  • Perfekt för att förebygga för tidig åldrande hud

  • Ökar och stärker naturligt kollagen, spänst

HUR ANVÄNDER JAG PRODUKTEN ?

Att använda Hyper Peel är enkelt. Använd 1-max 2 gånger per vecka. Du ska inte använda denna produkt varje dag. Vi rekommenderar att du testar på en liten del av huden första gången.

Rengör ansiktet väl med din favoritrengöring. Ta en tesked av produkten och massera försiktigt med cirkulära rörelser. Låt den verka i max 10 minuter eller tills du känner en svag stickande känsla. Prova gärna ca 5 minuter första gången. Tvätta produkten med vatten och torka torrt med en mjuk handduk. Gnugga inte på huden eftersom gnidning kan förvärra ny skrubbad hud och leda till hudrodnad och svullnad.

Efter användning, se till att du återfuktar huden ordentligt, gärna med en fuktgivande mask, eller fuktkräm. Undvik solexponering efteråt och använd solskydd.

INGREDIENSER :

Aqua, aluminiumoxid, propylenglykol, mandelsyra, xantangummi natriumhydroxid, karragenan, natriumdehydroacetat, etylhexylglycerin, fenoxietanol.

bottom of page