top of page
Interactive-Peptide-Volume_600x900.jpg
PEPTIDE VOLUME 30 ml

BESKRIVNING

Peptide Volyme

 • Botox effekt, utan injektioner!

Rejuve Interactive Peptide Volume är en avancerad exklusiv produkt som minskar rynkor. Botox likande peptider som fungerar muskelavslappnande för att motverka uppkomsten av rynkor.

 

Denna exklusiva och unika hudvårdsprodukt består av peptider (dvs. Argireline, Snap-8, Matrixyl 3000) och även naturlig hyaluronsyra för att ge enastående resultat som reducerar rynkor.


Denna produkt är perfekt för dig som vill minska dina linjer utan injektioner.  Eller för dig som går på botox injektioner och vill bibehålla din botox effekt.

Dessa peptider är icke-toxiska och utövar Botox-liknande verkan, men utan biverkningar.

Passar mycket bra med CooLifting-behandling.

 • Botox effekt, utan injektioner!

 • Reducerar rynkor och djupet av rynkorna.

 • Ökar hudens fasthet och tjocklek

 • Stimulerar kollagenproduktionen, vilket ger spänst

 • Reparerar och återställer huden

 • Skyddar huden mot skador orsakade av fria radikaler och UV

 • Jämnar till hudtonen

HUR ANVÄNDER JAG PRODUKTEN ?

Applicera morgon och natt på områden som är bekymrade (dvs runt ögonen, på rynkor, hals etc.). Applicera före fuktighetskräm med försiktiga cirkulära rörelser.

 

Skölj inte bort!

NYCKELINGREDIENSER :

Nyckelingredienserna i Peptide Volume är anti-aging-peptiderna (dvs. Argireline, Snap-8, Matrixyl 3000) och Hyaluronsyra som arbetar individuellt och tillsammans för att förbättra hudens fasthet och tjocklek och stimulera kollagenproduktionen, samtidigt som de minskar rynkornas djup.

 

Argireline och Snap-8 är muskelavslappnande peptider som motverkar muskelsammandragningar som leder till bildning av rynkor, medan Matrixyl 3000 hjälper till att göra huden starkare och mer fyllig.

 • Argireline och Snap-8 blockerar överföring av nervsignaler och minskar sammandragningar i ansiktsmusklerna. Dessa peptider är icke-toxiska och utövar Botox-liknande verkan, men utan biverkningar.

 • Matrixyl 3000 är en kollagenfrämjande peptid som plumpar rynkorna inifrån och stärker viktiga hudstrukturer, främjar djup vävnadsregenerering och reparationer.

 • Hyaluronsyra stimulerar kollagenproduktionen och binder vatten, vilket förhindrar rynkbildning och säkerställer att huden förblir smidig, fast och tjock.

 • Antioxidant-vitaminer C och E är också bland de viktigaste ingredienserna i formuleringen av peptidvolym, och spelar viktiga roller av kollagen och elastinstimulering, jämnar till hudtonen och skyddar huden mot skadliga effekter av fria radikaler och UV.

 

ALLA INGREDIENSER :

Aqua, Glycerin, Sorbitol, Olea Europea Fruit Oil, Cetearyl Isononanoate, Palmitoyl Hexapeptide-19, Acetyl Octapeptide-3, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Hexapeptide-38, Sodium Hyaluronate, Hydrolysed Hyaluronic Acylet Acyl Acyl Cycin Xanthan Gum, Parfum, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Glyceryl Stearate, Ceteareth-12, Sodium Dehydroacetate, Microcrystalline Cellolose, Acetyll, Dinatrium EDTA.

bottom of page