top of page
INTERACTIVE SKIN WORKOUT 120 ml
Interactive-Skin-Workout_500px.jpg

BESKRIVNING

Interactive Skin Workout

  • En hudföryngrande skönhetsbehandling hemma!

Behandlingskur som gynnar ansiktsmuskulaturen och hjälper de underliggande vävnaderna och musklerna att hålla sig strama åt huden och motverka slapp hud och åldrade.  Hudföryngrande skönhetsbehandling hemma som verkar rengörande, ger fukt och näring.

När den appliceras med en gravitationsmassage (beskrivs nedan) Tar bort cellulärt avfall och förbättrar blodflödet och lymfatisk cirkulation i de djupare lagren av huden och musklerna, vilket hjälper till att reglera, balansera och tona huden.

HUR ANVÄNDER JAG PRODUKTEN ?

Applicera ett tunt lager på ansiktet av Skin Workout. Tryck med rena, torra händer på huden och för händerna bort från huden med en uppåtgående rörelse.

 

Upprepa hela ansiktet tills handflatorna inte längre fastnar. Skölj av med Interactive Hyaluronate Water och torka med en ren och mjuk handduk.

Utför behandlingen varannan dag för bästa effekt, eller som en kur en dag i veckan.

NYCKELINGREDIENSER :

  • Hyaluronsyra – stimulerar kollagen och binder vatten, vilket förhindrar rynkbildning och säkerställer att huden förblir smidig, fast och tjock.

  • Vegetabilisk glycerin – naturligt förekommande ämne ger fukt och binder vatten i huden, vilket gör huden mjuk och smidig.

  • Oryza sativa (asiatisk ris) stärkelse – en naturlig rengöringsmedel med lugnande effekter på huden.

 

ALLA INGREDIENSER :

Aqua, Glycerin, fruktose, glukos, Oryza Sativa stärkelse, polysorbat 20, hydrolyserat sojaprotein, natriumhyaluronat, hydrolyserad hyaluronsyra, karbomer, Caprylyl Glycol, fenoxietanol, natriumdehydroacetat, natriumhydroxid, natriumhydroxid.

bottom of page