top of page
Essence-Line-Banner.jpg

REJUVE ESSENCE – EN HUDVÅRDSSERIE FÖR ÅLDRANDE HUD

  • Föryngra huden med stamceller

  • Ingredienser av högsta kvalitét

  • Modern hudvård baserad på vetenskap och forskning

 

Rejuve Essence representerar aktiva, högkvalificerade ingredienser. Huvudingrediensen i denna serie är Malus Domestica stamceller (framtagna av ett sällsynt äpple 1800-talet). Egenskaperna hos dessa produkter är speciellt designade för mogen och åldrande hud. Malus Domestica stamceller används för att fördröja biologisk åldrande av de väsentliga hudcellerna och skydda deras livslängd, föryngra och förnya huden och minska bildningen av nya linjer och rynkor.

Hud – kroppens största organ är den första kroppsdelen som visar ålder. Hud är spegeln i vår kropp som speglar om vi är friska eller inte. Åldrande är ett oundvikligt tillstånd och är tydligare i ansiktet och händerna på grund av att det är de kroppsdelar som utsätts för fria radikaler, solljus, förorening och rökning.

 

Hudproblemen för mogen hud är:

  • Tunn och rynkig hud – Detta inträffar när hastigheten för cellproduktionen minskar.

  • Slapp hud- Detta sker när elastiska fibrer för smidighet och kollagenproduktionen (täta fibrer för hållfasthet) minskar.

  • Åldersfläckar – Pigmentceller (melanocyter) tenderar att öka melaninproduktionen i vissa områden som, ansikte och händer, områden som ständigt utsätts för solljus.

  • Torrhet – på grund av att talgproduktionen minskar

  • Spruckna blodkärl – På en mogen hud är blodkärlen mer benägna att gå sönder och utvidgas permanent.

 

 

Rejuve Essence-serien rekommenderas att kombinera tillsammans med Rejuve Interactive hudvårdsserie för att skräddarsy efter individ.

 

FÖRDJUPING AV MALUS DOMESTICA STEMCELLS:

MALUS DOMESTICA

Den unika egenskapen hos det här äpplet är dess lagringsförmåga. Förvaring av äpplen var en viktig faktor för att garantera färsk frukt under vintern på 1800-talet. Idag finns bara några träd i världen från vilken en vävnadsodling erhölls. Stamcellerna odlas och stabiliseras av liposomala strukturer.

EFFEKTEN

Mibelle Biochemistry (utvecklaren av ingrediensen) kunde i omfattande studier visa att PhytoCellTec ™ Malus Domestica, den aktiva ingrediensen baserad på äppelstamceller, främjar vitaliteten och livslängden hos hudstamceller, skyddar dem från skador på grund av miljöbelastning och bromsar sålunda åldringsprocesserna.

Essence-Active-Cleanser-Stem-Cells_600x9

ACTIVE CLEANSER STEM CELLS

Rengöring med AHA syra och stamceller.
Essence-Derma-Moist-Stem-Cells_600x900.j

DERMA MOIST STEM CELLS

Lyxig 24h anti-age kräm med stamceller.
Essence-Hydro-Cream-Stem-Cells_600x900.j

HYDRO

CREAM STEM CELLS

En lättare lyxig 24h anti-age kräm med stamceller.
Essence-Mask-Stem-Cells_600x900.jpg

MASK STEM CELLS

En anti-age mask med vitaminer som ger huden energi och näring.
Essence-Serum-Stem-Cells_600x900.jpg

SERUM STEM CELLS

Ett skönt och lyxigt serum med stamceller.
bottom of page