top of page
Untitled-4.jpg

REJUVE COSMETICS  - Medicinsk Hudvårdsserie

Inspirerad av 20 års forskning! Rejuve är ett hudvårdmärke med medicinsk grund, utvecklat av hudläkare och forskare på Biotec Italia. Dermatologiskt testade produkter, skapade och tillverkade i Italien. En serie som verkar föryngrande, vitaliserande, återställande av hudens skönhet och hälsa. Rejuve Skin Care-produkter innehåller innovativa och mycket effektiva ingredienser för optimal effektivitet och hudhälsa.

Namnet Rejuve härstammar från ’föryngring’ – omvändning av åldrande. Med föryngring och skönhet i åtanke syftar Rejuve Skin Care till att föryngra hudceller och vävnader, återställa ungdomligt utseende, förebygga åldrande och skapa varaktig skönhet.

Rejuve använder de finaste marina anti-aging-extrakten, kraftfulla antioxidanter, vitaminer, och kollagenstimulerande peptider samt skyddande och regenererande stamceller, hyaluronsyra med nano molekyler som tränger djupt ned i huden, samt andra näringsrika bioaktiva ämnen.

 

Med hjälp av unik hudpenetrerande teknik som är utformad för att förbättra penetrationen av aktiva ämnen över hudbarriären, är Rejuve Skin Care-produkterna effektiva när det gäller att hantera vanliga hudproblem, torr hud, för tidigt åldrande, hyperpigmentering, akne, solskador, rosacea, linjer och rynkor. Rejuve säljs endast på utvalda kliniker som är certifierade.

Rejuve Skin Care – bibehåll en naturligt vacker och frisk hud länge!

Refine-Header 1.jpg
Essence_Balettdansör.jpg

REJUVE REFINE

REJUVE ESSENCE

Corporal-Header.jpg
Harmonia-Header.png

REJUVE CORPORAL

REJUVE HARMONIA

interactive line clean.jpg
Refine-Header Blue Water.jpg

REJUVE INTERACTIVE

REJUVE AURA

bottom of page